Thursday, December 9, 2010

PERLI

"Yela, kau je cantik dari aku, kau kan hebat"

kata gua sambil tangan ke dada dan memandang ke atas menandakan gua perli member gua tu

17 comments:

LadyRye said...

apa yang macam ang yang hang komen kat blog aku

cuba terang sikit..

Frodo Baggins said...

ko nak jadi cantik wat per laang?
dah kacak cukup ler ...
kau nak jadik baby rina pulak ke?

amOibex said...

gua pon ade rase nak buat diri gua hebat. bwk sampan keliling kampung contohnya.

Frodo Baggins said...

hye raina .... malam ni mlm jumaat .. baby sihat? keh3x

makdara TERdiva said...

akak gemuk tp cantik..haha!

LadyRye said...

weih frodo, jangan kacau

ah laang ni dia mengomen di blog aku neh..

dia kata sama je macam ang

macam apa?? aku tak paham!

weih ah laang aku tunggu hang ni!

Hazzy Ishak said...

hi ah laang!

jangan lupa update blog ye

LadyRye said...

ok ah laang, aku tunggu tapi hang tak reply reply so dengaq sini aku mau tarbiyah sikit

first, aku tak kenai hang dan aku tak peduli lah hang tu blogger newbie ka blogger otai ka hang ramai follower ka ramai orang suka hang ka dak

tapi jangan mai duk buh taik kat blog aku..apa yang aku tulis, aku tak tuju kat sapa-sapa, hang tak suka hang boleh pi berambus! hang nak jadi kawan, anytime aku buleh jadi kawan hang, tapi laen kali bagi salam dulu!

sepanjang aku berblogging, aku tak penah buh taik dekat comment box orang lagi..hang nak cari gaduh, aku persilakan..

Liliyuli said...

muntahkan aje..hehehe

Whoopz said...

Ringkas dan padat.. Rawks!

Aku said...

rilek lang .. haha

Crazee Lazzy said...

hahaha.. main2 buh taik ape kes?

nurayunni said...

sabor la...

TUKANG KATA said...

perlian kau tumpul la tak berapa nak tajam..

:D

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...
This comment has been removed by the author.
2+2=5 said...

bro ah laang..simple la bro..i like =)

Cliff Hanger said...

ah laang ni cacat kew??